Följ Semper AB

Semper hottar upp designen på glutenfritt

Pressmeddelande   •   Jun 24, 2015 11:37 CEST

Nu byter hela Sempers glutenfria sortiment kostym. Först ut i den nya designen var årets stora nyhet, glutenfria chips. Successivt följer nu alla de glutenfria produkterna efter, från bröd och kakor till pasta och bakmixer. Designen ger produkterna ett modernare uttryck med större fokus på kvalité och matinspiration.

 – Våra kunder kommer att känna igen Sempers röda båge, som vi återanvänder för igenkänning, men samtidigt tror vi att man kommer att uppleva att förpackningarna signalerar mer matglädje än tidigare, säger Johannes Lindgren, produktchef över Sempers glutenfria sortiment.

Sempers glutenfria produkter finns numera i hela Norden och i Sverige är Semper marknadsledare. Målet är att göra vardagen lite godare för alla som vill leva utan gluten och därför erbjuder Semper ett brett sortiment, från knäckebröd och müsli till ekologisk pasta och chips.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johannes Lindgren, produktchef, tel. 0767-23 15 74

SEMPER är ett av Sveriges mest välkända varumärken och erbjuder goda och näringsriktiga produkter som är bekväma och skapar trygghet hos konsumenterna. Semper har idag två kategorier: Semper Barnmat och Semper Glutenfritt. Målet är att vara en ledande aktör i Norden inom dessa kategorier. Omsättningen är cirka 1 miljard SEK och Semper har cirka 200 medarbetare i Sundbyberg, Götene och Falun. Semper ingår i det internationella konsumentvaruföretaget Hero Group med drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se