Följ Semper AB

Nu kan alla njuta av brownies

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2017 10:33 CEST

De smarta styckförpackningarna minskar risken för korskontaminering samtidigt som de är enkla att ta med.

Nu lanserar Semper nyheten Brownie Bites som är chokladiga och glutenfria godbitar utan varken vetestärkelse eller palmolja. Men så klart är de fulla av god smak med knapriga chokladbitar och har den där saftiga, härliga browniekänslan. Dessutom kommer Brownie Bites i smarta mini-förpackningar.

Semper har en lång historia av att vara det glutenfria alternativet. I det breda sortimentet finns bland annat goda bröd, läckra bakverk och hälsosamma mellanmål. Detta för att kunna erbjuda konsumenten variationsmöjligheter under hela dagen. Brownie Bites är en efterlängtad nyhet i sortimentet.

– Vi tycker det saknas en riktigt god glutenfri brownie som är lätt att ta med på picknick eller trolla fram när det är fikadags. Dessutom efterfrågas portionsförpackningar som minskar risken för korskontaminering, ett vanligt problem vid hantering av glutenfria produkter. Våra Brownie Bites är svaret på dessa önskemål, säger Karin Grönvall, produktchef på Semper.

Sempers Brownie Bites har en rik smak av mjölkchoklad, med knapriga bitar av mörk choklad. De kommer i en smart förpackning med åtta styckförpackade bitar med ingrediensförteckning.

Brownie Bites har ett rekommenderat pris på cirka 34,90 SEK för 240g (8x30g) och finns i det glutenfria fryssortimentet hos ICA och Axfood.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Grönvall, produktchef, tel. 0702-37 29 50, karin.gronvall@semper.se
Malin Westling, kommunikationschef, tel. 0733-32 31 26, malin.westling@semper.se

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningarna i Götene och Falun. Semper har 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,2 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen HERO, som har drygt 4 300 medarbetare i 16 länder. Läs mer på www.semper.se

Bifogade filer

Word-dokument