Följ Semper AB

Kryddad brödnyhet från Semper

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2014 10:53 CEST

Sempers nya ”Fjällrundor kryddor & bär” är tekakor fyllda med härlig smak av kummin, anis, fänkål och tranbär. Det är ett helt laktosfritt bröd bakat med ren havre som ger en härlig konsistens för dig som längtar efter något rejält att bita i.

Sempers Fjällrundor har blivit en favorit hos många familjer och är en storsäljare i den glutenfria brödhyllan. Den färskfrysta tekakan är en praktisk variant som man enkelt kan ta fram styckvis ur frysen och som snabbt tinar. Nu får den sällskap av en kryddigare variant. ”Fjällrundor kryddor och bär” bakas med kummin, anis, fänkål och tranbär.

– I det här brödet har vi plocka in det goda från naturen med kryddor, bär och ren havre som ger tekakan en naturligt fyllig smak. De är också bakade med mindre socker och helt laktosfria, berättar produktchefen Johannes Lindgren.

Fjällrundor kryddor och bär är helt glutenfria och laktosfria. De kostar cirka 35,90 kronor i butik.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johannes Lindgren, produktchef Semper Glutenfritt,
E-post: johannes.lindgren@semper.se
Tel.0767-23 15 74


SEMPER är ett av Sveriges mest välkända varumärken och erbjuder goda och näringsriktiga produkter som är bekväma och skapar trygghet hos konsumenterna. Semper har idag två kategorier: Semper Barnmat och Semper Glutenfritt. Målet är att vara en ledande aktör i Norden inom dessa kategorier. Omsättningen är cirka 1 miljard SEK och Semper har cirka 200 medarbetare i Sundbyberg, Götene och Falun. Semper ingår i det internationella konsumentvaruföretaget Hero Group med drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se