Följ Semper AB

Glutenfria nyheter i höst

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2008 09:41 CEST

Med hösten kommer två goda och glutenfria nyheter från Semper. Den ena är "Flakes & Red Berries" och den andra är "Wafer Bits med citronsmak".

Flakes & Red Berries

Flingorna är gjorda av ris och majs som ger varje flinga den speciella, krispiga sprödheten. De är berikade med vitaminer samt järn och naturligt fria från gluten. Med flingorna följer också bland det bästa som sommaren har att erbjuda; körsbär, hallon och jordgubbar. Alltihop finns det samlat i en kartong med Flakes & Red Berries.

- Den som är glutenintolerant vill också ha valmöjligheter för en bra frukost och mellanmål för att hålla energin uppe och kroppen i form. Vi vet därför att det här är en efterlängtad nyhet, säger Charlotta Åsman, Semper.

Wafer Bits med citronsmak

Naturligt glutenfria, spröda och fyllda av en kräm med smak av citron är Wafer Bits.

- De passar lika bra på det stora kalaset som till den korta kafferasten. Lika uppskattade av stora som små och har en given plats i utflyktsväskan. En älskad klassiker med fräsch smak för många goda stunder i livet, säger Charlotta Åsman.

Produkterna finns i butik från och med vecka 36. Flakes & Red Berries kostar cirka 44,90 kr för 300 g och Wafer Bits med citronsmak kostar cirka 26,90 kr för 150 g.

Mer information och produktbilder:

Charlotta Åsman, produktchef.

Tel: 08-505 931 10

Charlotta.asman@semper.se, www.semper.se