Följ Semper AB

Sandra Malmberg en av finalisterna till Årets Intraprenör

Nyhet   •   Apr 24, 2019 09:55 CEST

Vår innovativa och kreativa medarbetare Sandra Malmberg är en av fem finalister till årets Intraprenör!

Vi på Semper är så stolta över att vår kollega, Sandra har tagit sig hela vägen till finalen som årets intraprenör. Under 2018 drev Sandra projektet Dragons Den som är en tävling där medarbetare på Semper får möjligheten och verktygen att utveckla idéer och presentera dem inför en jury, ”drakarna”. Men än viktigare är att det är ett fantastiskt initiativ för att bygga en långsiktig drivkraft med uppmuntran till innovation.

- Förutom att fånga bra idéer och erbjuda medarbetarna verktyg, utrymme och motivation för att göra idéerna till verklighet, sträcker sig målet bortom tävlingen. Vi skapar framförallt förutsättningar för framtida innovation genom att utveckla våra kompetenser och uppmuntra till en innovativ kultur, säger Sandra Malmberg, Int'l Product Manager Gluten Free Innovation.

Årets Intraprenör är ett nationellt pris som instiftades av Talentia 2009 och tilldelas individer som ”uppvisat extraordinär förmåga att upptäcka och driva igenom nya idéer samt har organiserat och skapat resurser för att uppnå resultat utöver det vanliga” med syftet att uppmärksamma företagens dolda hjältar. årets intraprenör.

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/fem-finalister-klara-till-aarets-intraprenoer-2861389