Följ Semper AB

Semper firar prinsessan med Amerikansk BBQ

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2014 11:45 CET

Semper gratulerar till en ny liten prinsessa och firar genom att bjuda alla små prinsar och prinsessor på amerikansk barbecue. På Sempers sida på facebook startar idag en digital kupongkampanj där alla kan skicka en Amerikansk BBQ till en vän.

Semper tycker att alla små prinsar och prinsessor är värda att firas. När Sverige senast fick en liten tronarvinge bjöd därför företaget alla små barn på en kunglig måltid.

– Då delade vi ut vår Slottsgryta till alla barn som ville fira med oss. Idag skickar vi våra varmaste gratulationer över Atlanten och tycker att vår amerikanska barbecue passar för kalaset, säger Sempers kommunikationschef Malin Westling.

Alla som vill bjuda på ett amerikanskt barbecue-kalas kan gå in på Semper Barnmat på facebook. Där fyller man i mottagare som får en sms-kupong som kan lösas in mot en burk Amerikansk BBQ med Biff och Grönsaker.

SEMPER är ett av Sveriges mest välkända varumärken och erbjuder goda och näringsriktiga produkter som är bekväma och skapar trygghet hos konsumenterna. Semper har idag två kategorier: Semper Barnmat och Semper Glutenfritt. Målet är att vara en ledande aktör i Norden inom dessa kategorier. Omsättningen är cirka 1 miljard SEK och Semper har cirka 200 medarbetare i Sundbyberg, Götene och Falun. Semper ingår i det internationella konsumentvaruföretaget Hero Group med drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se

Bifogade filer

PDF-dokument