Följ Semper AB

Semper återkallar Organix banankex med fel etikett

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2017 11:52 CET

Organix Banankex (banana baby biscuits) 7 månader

Ett antal förpackningar med Organix Banankex, som säljs av Semper, har märkts med etiketter med fel innehållsförteckning. Eftersom produkten inte har korrekt märkning återkallar Semper därför samtliga förpackningar med bäst före- datum 16.05.2017.

På förpackningarna framgår det tydligt att innehållet är banankex, men tyvärr har några förpackningar fått fel innehållsförteckning på baksidan. Eftersom produkten därmed inte uppfyller lagstiftningen, väljer Semper att återkalla dem. Konsumenter som köpt Organix Banankex med detta bäst före-datum kan vända sig till butik för att få produkten utbytt eller pengarna tillbaka. Det går också bra att ringa till Sempers Konsumentkontakt på telefon 020-62 20 00.

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningarna i Götene och Falun. Semper har 200 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,2 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen HERO, som har drygt 4 300 medarbetare i 16 länder. Läs mer på www.semper.se

Bifogade filer

Word-dokument