Följ Semper AB

Nya mumsiga mellanmål från Semper

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2014 11:16 CET

Ett mumsigt mellanmål gör alla barn på gott humör och ger energi mellan huvudmålen så man orkar leka, upptäcka och busa hela dagen. Nu kommer nya mellanmål från Semper som är både nyttiga och naturligt goda utan tillsatt socker. Rismums är en gräddig mix av ris, frukt och bär i smarta bägare med lock. Dessutom kommer två mättande smoothies i praktisk klämpåse, den ena med frukt och ris och den andra med frukt och havre.

– Gräddigt ris med frukt och bär är ett populärt mellis för många barn. Därför har vi tagit fram en nyttig variant utan tillsatt socker. Varken Rismums eller Smoothies behöver förvaras i kylskåp och är därför enkla att ha med i väskan på utflykt och äventyr, säger Marie Lannebrink, produktchef på Semper.

Rismums Skogsbär och Rismums Tropiska Frukter är bär, frukt och grädde med kokt ris. Utan tillsatt socker och allt är mumsigt mixat. Ta med Rismums på utflykten eller ät den hemma.
Cirkapris i butik för två bägare är 19:90.

Smoothie Havre och Smoothie Ris är två fruktiga nyheter från Semper som blir barnens nya klämfavorit. En smoothie som barnet lätt kan hålla, klämma och suga själv. Utan kladd och spill på fiket, tåget, utflykten eller i bilen. Cirkapris i butik är 11:90.

SEMPER är ett av Sveriges mest välkända varumärken och erbjuder goda och näringsriktiga produkter som är bekväma och skapar trygghet hos konsumenterna. Semper har idag två kategorier: Semper Barnmat och Semper Glutenfritt. Målet är att vara en ledande aktör i Norden inom dessa kategorier. Omsättningen är cirka 1 miljard SEK och Semper har cirka 200 medarbetare i Sundbyberg, Götene och Falun. Semper ingår i det internationella konsumentvaruföretaget Hero Group med drygt 4 000 medarbetare i 30 länder. Läs mer på www.semper.se

Bifogade filer

PDF-dokument